ortho team

Het team

Jorine van der Vlag

jorineMijn naam is Jorine van der Vlag en sinds het najaar van 2016 ben ik werkzaam bij Orthodontie Amersfoort. Van 2001-2006 heb ik mijn studie tandheelkunde aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) gevolgd. De jaren daarna heb ik als tandarts gewerkt in een praktijk in het noorden van het land. Daarnaast ben ik toen werkzaam geweest op ACTA aan de afdeling orthodontie om er zeker van te zijn dat orthodontie mijn specialisme is. In 2008 ben ik gestart met de 4 jarige specialisatie tot orthodontist. Na mijn afstuderen in 2012 heb ik als waarnemer in diverse praktijken gewerkt. Ik ben lid van verscheidende beroepsorganisaties: Associatie Nederlandse Tandartsen (ANT), Nederlandse Vereniging van Orthodontisten (NVvO), American Association of Orthodontists (AAO), Nederlandse Vereniging voor Orthodontische Studie (NVOS). Regelmatig bezoek ik congressen en symposia om op de hoogte te blijven van wetenschappelijke en klinische ontwikkelingen.
Het werken in een fijn team met leuke patiënten is wat het werken in Amersfoort voor mij zo leuk maakt. Samen een mooie lach creëren blijft het mooiste vak dat er is!

BIG 59066108202 | www.BIGregister.nl

Geer van den Dungen

geer-van-den-dungenMijn naam is Geer van den Dungen en sinds 2015 ben ik mede praktijkeigenaar van Orthodontie Amersfoort. Van 1997 - 2003 heb ik mijn studie tandheelkunde aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) gevolgd. Hierna heb ik een jaar als tandarts gewerkt in Amsterdam om ervaring op te doen als algemeen practicus. Van 2004-2008 heb ik mij gespecialiseerd tot orthodontist (ACTA). Vanaf 2008 heb ik als waarnemer in verschillende praktijken gewerkt, soms voor korte, vaak voor langere periodes. Van 2008-2012 heb ik al met veel plezier bij Orthodontie Amersfoort gewerkt. Afgelopen jaren heb ik gewerkt in een orthodontie praktijk in Amstelveen. Naast het werken in de algemene orthodontie praktijk heb ik 6 jaar lang op de afdeling orthodontie van het ErasmusMC- Sophia te Rotterdam gewerkt. Ik ben lid van verscheidende beroepsorganisaties: Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde (KNMT), Nederlandse Vereniging van Orthodontisten (NVvO), Nederlandse Vereniging voor Schisis en Craniofaciale Afwijkingen (NVSCA) en the American Cleft-Palate and Craniofacial Association (ACPA). Regelmatig bezoek ik congressen en symposia om op de hoogte te blijven van wetenschappelijke en klinische ontwikkelingen.

Ik ben blij weer in Amersfoort te werken. Het contact met de patiënt is een leuk en belangrijk onderdeel van de orthodontische behandeling. Het is ons gezamenlijke doel om een functioneel en esthetisch behandelresultaat te bereiken. 

BIG 89023725802 | www.BIGregister.nl

Monique Henneberke

Monique Henneberke OrthodontieMijn naam is Monique Henneberke en ik ben orthodontist en oprichter van Orthodontie Amersfoort. Sinds 2015 ben ik samen met collega orthodontist Geer van den Dungen praktijkeigenaar. Na mijn tandheelkunde studie (1976-1982) aan de VU Amsterdam ben ik als tandarts in Amersfoort gestart met een algemene tandheelkundige praktijk. Daar heb ik 7 jaar algemene praktijkervaring opgedaan. In 1989 ben ik begonnen met de opleiding tot orthodontist aan de ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam). Deze 4-jarige full-time universitaire specialisatie heb ik in 1993 voltooid. Vervolgens heb ik mij gevestigd als orthodontist aan de Heiligenbergerweg te Amersfoort. Tijdens de specialisten opleiding heb ik, behalve met patiënten behandeling, veel ervaring opgedaan in het doen van wetenschappelijk onderzoek. Daarvoor ben ik ondermeer werkzaam geweest in de U.K en in de U.S.A.

Ik ben lid van onze beroepsorganisaties: Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde (KNMT tevens ben ik Onafhankelijk Deskundige voor hun Klachtcommissie), Nederlandse Vereniging van Orthodontisten (NVvO), Tandartsenvereniging Amersfoort (TVA), Orthodontisten Vereniging Amersfoort (OVA), Nederlandse Vereniging voor Orthodontische Studie (NVOS) en de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie. Met grote regelmaat vindt intercollegiaal overleg plaats met andere specialisten, zoals collega orthodontisten, kaakchirurgen, implantologen, endodontologen, parodontologen, etc. Na vele jaren in de tandheelkunde vind ik het nog steeds een enorme uitdaging om een patiënt naar tevredenheid een mooie lach te bezorgen. Door het werken in een goed team en met de nieuwste technieken is mijn werk nog altijd mijn grootste hobby!

BIG 69021460602 | www.BIGregister.nl